Проектирайте и изградете своята камина с „Радев Арт”

Фирма за изграждане и проектиране на камини Радев Арт

Доверете ни се и сбъднете мечтите си

Ние започнахме своята дейност преди повече от 20 години с изграждането на една камина. Първият Ни проект беше даден от приятел, който искаше да внесе уют в новия си дом. По онова време не разполагахме с камери, вата, въздуховоди, димоходи, гипсокартон и други модерни материали. Нямаше социални мрежи и откъде да получим помощ или информация. Изградихме Изграждане на каминакамината, благодарение на книгата: „Направи си сам“ и голямото си желание. Проектът ни се превърна в хит и мълвата за него се разнасяше от човек на човек.

Скоро започнахме да получаваме и други поръчки и така дейността ни започна да се развива. Развихме способностите си и придобихме огромен опит в работата си. Основната ни дейност е свързана с изграждане и проектиране на камини с различни видове горивни камери. Освен това се занимаваме и с цялостно изпълнение на въздушни и водни инсталации, облицовки от естествен камък в различни стилове.

През последните 20 години „Радев Арт” се утвърди като надежден партньор и лидер сред фирмите за изграждане на камини. Седалището на фирмата се намира в град Варна, който ни вдъхновява с неповторимата си природа и това може да се види във всичките ни проекти.

Успехът ни се основава не само на страстта ни към добрия дизайн, но и на майсторството на екипа, който стои зад „Радев Арт” и специалното внимание, което обръщаме на всеки клиент. Вярваме, че камината е един от основните елементи в интериора на всеки дом и затова даваме най-доброто от себе си, за да внесе не само уют, но и до допълни стила на дома на собственика й.

Ние държим на доброто качество и работим само с най-надеждните и висококачествени материали, съобразени с пожарната безопасност. В проектите си изполваме димоходи от инокс, двойна оплетка, каменна вата с алуминиево фолио с голяма плътност на Rockwall, въздуховоди с повишена термоустойчивост и отоплителни решетки, които се изработват само за камини.