Изграждане на барбекюта и пещи

Напоследък все повече хора се опитват да предадат на градините си автентичен български стил. Да избягат от градското ежедневие и да се върнат назад във времето, където ритуалът на приготвянето на храна на жар е заемал важно значение в живота на предците ни. За тях това не е било просто приготвяне на храна, а цял ритуал съпроводен от тайнството на обработката, приготвянето и печенето на месото.

В тези моменти българинът събирал цялото си семейство на едно място, за да помогнат и да се научат как да продължат традициите. Разбира се в миналото се е приготвяла предимно месо и хляб, докато в наше време, с навлизането на здравословното хранене, все повече се наравно с месото се жарят и различни видове зеленчуци. А в пещите се пекат пици от ръчно приготвено тесто. Но каквото и да сложите на барбекюто или в пещта ароматът, който ще се разнесе  ще привлече не само роднините Ви, но погледите на съседите.

Направете запитване
    Барбекютата могат да бъдат изработени в различен стил, съобразен с желанията на клиента и обстановката, която иска да пресъздаде. Ние ще изградим Вашето барбекю или пещ по такъв начин, че не само да изпълнява своите кулинарни функции, но и да изглежда добре. С наша помощ не само ще осъществите мечтите си, но и ще превърнете интериора на къщата или градината си в истинско кътче за отдих и веселие с приятелите.

    Държим на доброто качество и работим само с най-надеждните и висококачествени материали, съобразени с пожарната безопасност. В проектите си използваме плотове, мивки, шкафчета, навеси и настилки от различни материали. Стремим се да изпълним желанията Ви и да Ви помогнем да се потопите в атмосферата на старовремския живот. Защото за нас няма нищо по-ценно от удовлетворените клиенти, които се радват на нашите творения.

    Освен стандартните пещи, изграждаме и такива за пици.

    Не се колебайте, ако имате въпроси, а се свържете с нас. Нашите специалисти са готови да отговори на всичките Ви въпроси и да създадат проект, който отговаря на нуждите и изискванията Ви.