Изграждане на чевермета

В тази категория можете да се запознаете с проектите на специализирани огнища за печене – „Чеверме“, които екипът на „Радев Арт“ е проектирал и изградил. Названието „Чеверме“ не случайно се е превърнало в нарицателно за приготвянето на вкусно агнешко месо или дивеч. Специфичното на този вид пещи е, че месото се пече няколко часа на бавни обороти като непрекъснато се маже със собствения си сос. И така с внедряването на новите технологии се избягва непосилния труд на човека, който трябва да върти шиша с часове, да поема от ароматите на месото, но да не вкусва нищо.

Направете запитване
    Ако сте ценители на вкуса на истинският вкус на месото и винаги сте искали да притежавате чеверме, „Радев Арт” ще Ви помогне да реализирате мечтите си. Нашите проектанти са се специализирали в тънкостите на изработката на чевермета – формата на отворите, дълбочината на огнището, изискванията към комина и безопасността за експлоатация. Те ще бъдат до Вас от началото до края на проекта, ще Ви съветват и ще Ви помогнат да откриете най-подходящото решение за Вас.

    Държим на доброто качество и работим само с най-надеждните и висококачествени материали, съобразени с пожарната безопасност. Огнищата са изградени от двоен огнеупорен зид, които имат специфичен наклон на задната част. Механизмът може да бъде електрически или задвижван от водно колело. Дизайните са автентични и специализирани, според желанията на клиентите.

    Ако имате въпроси не се колебайте, а се свържете с нас. Нашите специалисти са готови да Ви помогнат и да създадат проект, който да отговаря на изискванията и потребностите Ви.