Новини

Камината е…?

Камината е…?

Камината е не само начин, средство за отопление, тя създава един неповторим уют, романтика… Сама по себе си трябва да бъде изградена, така че максимално да се впише в интериора(екстериора, ако е външна), да бъде най-големият акцент в помещението, да те грабне, с  две думи, да е като произведение на изкуството!

За да постигнем всичко това, ние и вие – нашите клиенти, трябва да следваме някои насоки, да бъдем последователни.

Ако сега започвате изграждането на вашето жилище и желаете да имате камина в него, помислете къде искате да бъде разположена тя. Точно над нея е необходимо да бъде изграден коминът. Желателно е да се свържете с нас, да уточним какъв тип да е тя(зидана, с камера), за да изчислим какво да е сечението на комина, много е важно! Ако домът ви вече е съграден, има съществуващ комин, то тогава ще се съобразим с неговите размери(сечение, височина) и ще изберем най-оптималния вариант. Нужно е да предвидим какво ще отоплява тя, само стаята ли или и други такива, суха ли да е тя или с парно, въздуховоди.Задължително трябва да вкараме свеж въздух до камината, за доброто й функциониране.

Едва тогава ще обсъдим как да изглежда, в какъв стил, облицовка, цветова гама.

Камината не нещо като стол да речем, като ти омръзне и хоп да го подмениш, тя остава за дълги години, даже за поколенията, затова всичко предходно казано е от изключителна важност! Консултацията ни е безплатна и необходима за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *