Новини

Внесете уют във Вашия дом с Радев Арт

Внесете уют във Вашия дом с Радев Арт

Не чакайте есента, за да обновите жилището си. Осъществете всичките си планове още сега! Вече не е необходимо да се чудите какво точно липсва на интериора Ви. Защото ние от Радев Арт можем да Ви помогнем за създадете една неповторима атмосфера. Как ли?

Камините са прекрасен акцент, който би могъл да се впише във всяка една стая. В зависимост от пространството, с което разполагате ние бихме могли да Ви предложим различни по големина и стилове камини. Разбира се, всичко зависи от Вашето усещане за красота и стил.

Затова в тази статия ще Ви покажем няколко интересни проекта, които вече сме изработили за нашите клиенти. Освен това ще Ви дадем и няколко добри идеи как можете да изберете правилния модел камина за всекидневната си.

Класически камини

Ако разполагате с големи прозорци и държите на изискания дизайн, класическите камини са най-подходящите за Вас. В проекта за този тип камини можем да съчетаем различни видове варовик и гранит. Линиите са семпли, но изключително изискани. Избирайки стандартен модел камина, Вие внесете топлина, която липсва на хола Ви.

Камини стил Рустик

За всички, които са пленени от автентичността на битовия стил, камините Рустик имат какво да Ви предложат. Подходящи са преди всичко за големи къщи и вили с просторни стаи. Могат да се изработят съобразно Вашите изисквания, така че да не нарушат интериора Ви.

Това са само част от камините, които можем да Ви предложим. Ако още се чудите дали камината е правилната инвестиция за Вашия дом, помислете за дългите студени дни, които прекарвате в дома си. Създаването на уютна среда би направила зимата по-приятна и приказна.

Свържете се с нас на е-mail: radev.art@abv.bg и телефон: 0888 962 753.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *